POČETNA EUROPSKA PUTOVANJA DALEKA PUTOVANJA
  AVIO KARTE RENT-A-CAR
    KONTAKT
Izdvajamo za Vas

LUFTHANSA GROUP
28/11/2018

ISTRAZITE SVIJET!

OTKRIJET NAJLJEPŠE GRADOVE NA SVIJETU SA LUFTHANSOM!
Maldivi

Maldivi su turistički gledano pravi raj na zemlji i turisti koji se vrate s Maldiva vrlo često podlegnu depresiji, vidjevši svu ljepotu ovih dalekih otoka. Ovo svakako nije mjesto za one koji vole lude provode i mnogo buke i akcije, ovdje prvenstveno trebaju doći ljudi željni pravog odmora. Zar nije dosta strke i buke 11 mjeseci u godini.

Došavši na Maldive smjestit ćete se u otocima hotelima, od kojih su neki veliki i čitav kolometar i svega stotinjak metara manji od cijelog otoka. Na takovom otoku se nalazi hotel po principu smještaja u bungalovima s centralnim restoranom, gdje se nalaze reazni dodatni sadržaji. Sigurno ste ponekad sanjarili o svom mjestu pod suncem, usamljenom otoku usred oceana, tirkizna boja mora i pješčane plaže s palmama kao iz najljepših reklama... na Maldivima se snovi ostvaruju.

Tip putovanja: Putovanje avionom


ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI HOTEL MALDIVES
Adresa : North Male , Atoll , Republic Of Maldives ,
Tip smjestaja: BUNGALOV NA PLAŽI- ZA DVIJE OSOBE
Tip usluge: polupansion

O HOTELU:

Hotelski kompleks raspolaze sa 163 sobe,moderno namjestene, sa prijateljski raspolozenom poslugom i vrhunskom uslugom. Objekat je klimatiziran, i sadrži hotelski sef,mjenačnicu, caffebar, konferencijsku salu, posluzivanje u sobi, te praonicu rublje,vanjski bazen,dječiji bazen,spa posebni paketi,teretana.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt podaci

Mia Tours d.o.o. Sarajevo

Trg djece Sarajeva 1 (BBI Center – 5th floor)
71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

e-mail: info@miatours.ba

Tel.: +387 33 200 300 / 552 525
Fax: +387 33 552 526
Copyright © 2010 Nex Studio. All rights reserved. Početna | Europska putovanja | Daleka putovanja | Avio karte | Rent-a-Car | Novosti | Kontakt